Kritik af Hillerød kommune

Hillerød kommune har rundsendt mails til forældre med, at de ”anbefaler”, at kvinder vaccineres med HPV-vaccine.

Af Lars Mikkelsen, 4 apr. 2013

Om det er en kommunal opgave, synes jeg er diskutabelt.
Disse vaccinationer er ikke gavnlige. Injektioner af fremmedstoffer giver måske fx kræft senere i livet.
Læge Kurt Lindekilde skriver derom i sit nyhedsbrev følgende: ”Kan man vaccinere sig mod kræft? Og mod livmoderhalskræft? Det påstår Kræftens Bekæmpelse i en ny kampagne.
Men det er et spørgsmål, om vaccinen overhovedet giver nogen som helst beskyttelse mod kræft. Ganske mange internationale undersøgelser dokumenterer, at man risikerer liv og lemmer, hvis man modtager en vaccination med Gardasil. Indtil nu er mindst 122 verden over døde som følge af vaccinationen. Tusinder af vaccinerede har fået en lang række bivirkninger såsom hjertestop og pludselig død, ansigtslammelser, betændelse i bugspytkirtlen, blodpropper, blindhed, kramper, besvimelsestilfælde og en lang række andre ubehagelige bivirkninger. Hertil kommer, at det faktisk ser ud til, at Gardasil øger risikoen for at få livmoderhalskræft. Og selve rationalet for vaccinen holder slet ikke:
Gardasil skal vaccinere eller beskytte mod den såkaldte HPV virus, fordi denne virus kan være en del af årsagen til livmoderhalskræft. Bemærk kan være. Men der er over 100 forskellige stammer af HPV virus, og Gardasil beskytter i bedste fald kun mod to”.
Jeg kan henvise til www.vaccinationsforum.dk.