Et møde med Judith Von Halle

Hun sanser uafhængigt af tid og geografi
Jomfru Maria er hovedemnet
Søndag d. 2. aug. 2009 kl. 13
i Nørrebrohallen, Mimersgade 69, København N. Ved Nørrebro St.


Der indledes med Ave Maria af Franz Schubert og sunget af operasanger Jens-Christian Wandt.Judith von Halle er født i 1972 i Berlin. Hun har læst arkitektur og blev Dipl.-ing. i 1998. I påsken 2004 oplevede hun at blive stigmatiseret (fik sår som Kristus på korset). Det gav store ændringer i livet. Hun kunne fx ikke mere spise.

Hun kunne allerede forinden den påske gå direkte ind i Akasja-kronikken – den evige hukommelse – og sanse uafhængig af tid og sted.

Hun kan ”direkte” følge Kristi virke, mens han gik på jorden.
Hun har lært sig det sprog, der blev talt dengang, og kan derfor nøje følge alt, hvad der skete med Kristus og med menneskene rundt omkring ham og i samfundet dengang.

Hun har efterhånden skrevet en række bøger om, hvad der skete omkring vor tidsregnings begyndelse. En af dem er oversat til dansk. Vi vil sørge for bestillingslister/salg af bøger på dagen.
Ud over at Maria skal være dagens hovedemne, og at der bliver mulighed for at stille spørgsmål og få svar, er programmet ikke detaljeret aftalt, men vi vil lægge op til at høre bare lidt om hendes barndom, skoletid, studierne og arbejdslivet, noget om det at blive stigmatiseret og hendes fremtidige opgaver.

Medbring gerne blomster, duge – mere festligt.
Der oversættes løbende fra tysk til dansk af Hans Peter Abrahamsen.
Spisning af egen mad i hallen er tilladt.
Nærmere ved Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, 3320 Skævinge, tlf. 4828 8700, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Entré 100 kr. Kom gerne i god tid. Plads til mere end 500.
Arrangører: Landsforeningen Biodynamisk Forbrugersammenslutning
Medarrangør: Visions-Partiet